Verhuur

Steeds meer ballonvaarders stelden de vraag aan Atlantic Ballooning of het mogelijk is om af en toe een ballon te huren. Om een antwoord te kunnen geven op die vraag, heeft Koen een structuur uitgewerkt om ballonnen te verhuren aan ballonvaarders. Het project startte 15 jaar geleden, en is succesvol gebleken.

Op dit moment hebben we een complete Cameron Racer 77 (nieuw gebouwd in 2016, geschikt voor piloot+2 passagiers, met bijhorende aanhangwagen), een complete Cameron Z-90 (nieuw gebouwd in 2014, geschikt voor piloot+2 passagiers), een complete Cameron Z-105 (bouwjaar 2007, in zeer goede staat, geschikt voor piloot+3 passagiers, met bijhorende aanhangwagen) en een complete Cameron Z-140 (bouwjaar 2009, in zeer goede staat, geschikt voor piloot+5 passagiers, met bijhorende aanhangwagen) beschikbaar voor verhuur. Meer uitzonderlijk kunnen ook onze andere ballonnen beschikbaar zijn voor verhuur.

De huurder kan ervoor kiezen om de ballon na de vaart zelf opnieuw getankt binnen te brengen, of om de ballon na de vaart zonder tanken terug te brengen. In het tweede geval komt de kostprijs van het gebruikte propaangas bovenop de huurprijs van het materiaal.

Wil u graag meer details betreffende het huren van dit Cameron-materiaal? Bel dan snel met Koen op nummer 09 356 64 84 of stuur een mailtje naar koen@cameronballoons.be. U zal snel geholpen worden!

Mail ons